Tigrovo oko

 

 Tigrovo oko kombinuje Zemaljsku energiju sa energijama Sunca, čime stvara stanje visoke vibracije, koje je ipak uzemljeno, i vuče duhovne energije ka Zemlji. Kada se stavi na treće oko, pojačava natčulne sposobnosti zemaljskih ljudi i balansira donje čakre, stimulišući uspon kundalini energije.Tigrovo oko je kamen koji štiti i koji je tradicionalno nošen kao talisman protiv uroka i kletvi. Pokazuje ispravnu upotrebu moći i ističe intergitet. Pomaže pri ostvarivenju ciljeva, prepoznajući unutarnje potencijale i podstičući jasnoću namere. Kada se stavi na pupčanu čakru, tigrovo oko je odlično za ljude koji su u raskoraku i nisu posvećeni. Prizemljuje i olakšava manifestaciju volje. Tigrovo oko usidrava promenu u fizičko telo.

Ovaj kamen je koristan za prepoznavanje kako svojih potreba, tako i potreba drugih ljudi. Pravi razliku između željenog razmišljanja o nečemu što hoćete i onoga što vam je stvarno potrebno. Mentalno, tigrovo oko integriše hemisfere mozga i pojačava praktično opažanje. Pomaže kod sakupljanja raštrkanih informacija da bi se pretvorile u kompaktnu celinu. Koristan je za razrešavanje dilema i unutarnjih konflikata, posebne onih izazvanih ponosom i tvrdoglavošću. Tigrovo oko je naročito korisno za lečenje mentalnih nezđravosti i poremećaja ličnosti.

Psihološki, tigrovo oko leci probleme samopotcenjivanja, samokritike i blokirane kreativnosti. Pomaže kod prepoznavanja talenata i sposobnosti pojedinca, kao i mana koje treba prevazići. Podržava zavisnu ličnost u unošenju promena.

Emotivno, tigrovo oko uravnotežava jin i jang magiju i puni emotivno telo energijom. Ublažava depresiju i podiže raspoloženja.

 tigrovo oko02
❤ Tigrovo oko narukvica ❤

Published by Lolla

Ono što vidiš u meni je odraz tebe. Moje slovo je smeli svedok težine Biserne prašine koja se prepliće kroz moje reči. Danas sam jedno, sutra sam drugo, ali pravac i put uvek je samo Jedan, Put Srca.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.