Ametist

 

Ametist je ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u Ljubav. Prirodni sedativ, ametist blokira geopatogena zračenja i negativne energije okruženja. Ametist ima snažne isceliteljske i pročišćavajuće moći, motiviše duhovnu svesnost.
Ametist je izuzetno koristan za um, smirujući ga ili motivišući, šta god da je potrebno.Kada meditirate, preusmerava misli od svakodnevnice prema smirenosti i dubljem razumevanju. Mentalno pomaže vam da se osećate manje rasejano, vise fokusirano i da imate kontrolu nad svojim obavezama.Poboljšava prihvatanje novih ideja i povezuje uzrok sa posledicom.
Ovaj kamen olakšava proces donošenja odluka, uvodeći zdrav razum i duhovne uvide i sprovodeći odluke i uvide u delo.
Mentalno smiruje i objedinjuje, pomaze prenos nervnih signala kroz mozak.Od pomoći je tamo gde je previse aktivan um uzrok nesanice, štiti od hroničnih noćnih mora. Ametist popravlja memoriju i pojačava motivaciju, čineći vas sposobnijima da postavite realistične ciljeve.Moze da vam pomogne da se sećate svojih snova i da ih razumete i olaksava proces vizualizacije.
Ametist dovodi u ravnotežu naše uspone i padove, potpomažući emotivno fokusiranje,otpušta ljutnju, bes i anksioznost. Smanjujući tugu i bol, pomaze prihvatanju gubitka.
Ametist je jedno od najduhovnijeg kamenja, ističe Ljubav božanskog, dajući uvid u njegovu pravu prirodu, podržavajuci nesebičnost i duhovnu mudrost.Ovo je odličan kamen za meditaciju i otkrivanje, a može se položiti i na treće oko da ga stimuliše. Spavanje sa ametistom olakšava vantelesna iskustva i donosi intuitivne snove.Transformiše “niže” u više frekvencije duhovnog i eteričnog domena.

 2607ametist

Published by Lolla

Ono što vidiš u meni je odraz tebe. Moje slovo je smeli svedok težine Biserne prašine koja se prepliće kroz moje reči. Danas sam jedno, sutra sam drugo, ali pravac i put uvek je samo Jedan, Put Srca.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.