Gorski kristal ili Kvarc

 

Gorski kristal ili Kvarc od svega na ovoj planeti najviše pojačava enegiju i isceljenje, zbog svoje jedinstvene spiralne kristalne forme.Njegova nalazišta su širom sveta.On apsorbuje, pohranjuje, otpušta i reguliše energiju i odlično otklanja blokade.Kada u akupulturne igle presvucene kvarcom, efekat se pojačava za deset odsto.Držanje kristala kvarca u rukama udvostrucava vase biomagnetno polje. Ojačava teksturu mišića i štiti od radijacije.Kvarc generiše elektromagnetizam i raspršuje statički elektricitet.Ovaj kristal radi na nivou vibracije prilagodjene posebnim energetskim zahtevima osobe kojoj je potrebno lečenje  ili koja započinje  duhovno delovanje.Dovodi energiju do najsavršenijeg mogućeg stanja. Pročisćava i jača organe i suptilna tela i duboko pročišćava Dušu, povezujući fizičku dimenziju sa kako sa energetskom, tako i sa Umom.
Na duhovnom nivou, ovaj kristal podiže energiju do najvišeg mogućeg nivoa.Pošto sadrži sve moguce boje, prozirni kvarc deluje na svim nivoima postojanja.Pohranjujuci informacije kao prirodni kompjuter, ovi kristali predstavljaju duhovnu biblioteku koja čeka da neko udje u nju.Kvarc ima sposobnost da razgradi karmičko seme.Pojačava natčulne sposobnosti i povezuje vas sa vašom duhovnom svrhom.Kada se koristi u meditaciji, kvarc otklanja sve smetnje.Kvarc je najefikasniji prijemnik za programiranje.
Na mentalnom nivou, kvarc potpomaže koncentraciju i otključava pamćenje.
Kvarc je odličan za štednju energije.Prikačen na dovod goriva  kolima, šiljak kvarca smanjuje potrošnju goriva.Kvarcovi šiljci imaju različito fasetirane oblike u zavisnosti od toga koliko brzo su se formirali.Ovi oblici su veoma značajni.

Kvarc je vrhunski iscelitelj i može da se koristi za bilo koje stanje .Stimuliše imuni sistem i dovodi telo u ravnotežu.Odličan je za umirivanje opekotina.

Kvarc harmonizuje sve čakre i uskladjuje suptilna tela.

gorski-kristal-1
Gorski kristal

Published by Lolla

Ono što vidiš u meni je odraz tebe. Moje slovo je smeli svedok težine Biserne prašine koja se prepliće kroz moje reči. Danas sam jedno, sutra sam drugo, ali pravac i put uvek je samo Jedan, Put Srca.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.