Čađavac

 

Čađavac ili čadjavi kvarc uzemljuje duhovnu energiju i pažljivo neutrališe negativne vibracije, blokira geopatogeno zračenje, apsorbuje elektromagnetno zračenje i pomaže eliminaciji i detoksikaciji na svim nivoima. Donosi pozitivne vibracije da ispune prostor.Čadjavi kvarc podučava kako da ostavite iza sebe sve od cega vise nemate koristi. Može  da se koristi za zaštitu donje zemaljske čakre ispod stopala i njene uzemljujuce niti u oblasti poremeene zemaljske energije.
Čadjavi kvarc podstiče prihvatanje fizickog tela i sopstvene seksualne prirode, pojačavajući i cisteci zemaljske čakre a strast može mirno da teče. Ovaj kristal umiruje noćne more i manifestuje vaše snove. Kada se sretne sa negativnim emocijama, polako ih razgradi.
Mentalno, čadjavi kvarc podstiče pozitivnu, pragmatičnu misao i može da se koristi za otkrivanje, da bi dao jasan uvid i neutralisao strah o neuspeha.Razgražuje protivrečnosti, podstiče koncentraciju i ublažava teskoće u komunikaciji. Čadjavac olakšava kretanje između alfa i beta stanja uma i pomaže u pročišćavanju uma za meditaciju.
Fizicki, čadjavac  odličan je za lečenje bolesti povezanih sa zračenjem ili uz hemoterapiju.Tolerancia stres je značajno povećana uz pomoć opuštajuceg čadjavog kvarca, a ovaj kamen deluje kao analgetik.

Čađavi kvarc je naročito efikasan za bolesti abdomena, kukova i nogu.Otklanja bol, ukljucujuci i glavobolje, pomaze reproduktivnom sistemu, mišićima i nervnom sistemu i srcu. Čađavi kvarc oslobađa od grčeva, jača leđa i jača nerve. Ovaj kamen potpomaže absorpciju minerala i reguliše tečnosti u organizmu.Dimni kvarc

 

Narukvica koja zrači nežnošću, suptilnim šarmom i lepotom…

Ćađavi kvarc & Gorski kristal

This slideshow requires JavaScript.

 

Published by Lolla

Ono što vidiš u meni je odraz tebe. Moje slovo je smeli svedok težine Biserne prašine koja se prepliće kroz moje reči. Danas sam jedno, sutra sam drugo, ali pravac i put uvek je samo Jedan, Put Srca.

One thought on “Čađavac

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.